Zakelijk of feestelijk?

Past bij jouw event het best een meer zakelijke uitstraling? Of wil je juist een knallend personeelsfeest organiseren in een gezellige festivalsfeer? De mogelijkheden zijn enorm. Voor elke stijl en sfeer zoeken wij de passende invulling, catering en aankleding. Zo wordt elk event een succes!

 

 

Wat doen wij?

Doelstelling en doelgroep
Eerst kijken we samen naar de doelstelling van jouw event, wat wil je bereiken. Wie zijn de deelnemers, wat is je doelgroep? Wat is het budget, en welke sfeer moet het event uitstralen? Zodra we alle kaders voor het event in beeld hebben, kunnen we aan de slag met de inhoud. 
 
Het programma
We gaan op zoek naar de perfecte lokatie voor jouw event, we zetten een inspirerend programma op en we regelen een bijpassende aankleding en catering. Wil je zelf de communicatie naar je gasten doen, of geef je die liever ook uit handen? Alles kan!

 
Het event & evaluatie
Tijdens het event zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt, zodat jij het event kan meebeleven en jij je kan richten op de gasten. Afbouwen, dat doen wij! Na afloop blikken we samen terug op het event, hoe is het verlopen, wat zijn de reacties van de gasten en is de doelstelling behaald?
 

Corona proof

Nu de maatregelen rondom het coronavirus steeds verder versoepelen, kan er steeds meer. Wij organiseren alle events
natuurlijk binnen de richtlijnen van de RIVM. Samen kijken we graag naar wat er allemaal kan. En dat is inmiddels best veel. 

Vanaf 1 juli 2020 gelden er geen beperkingen meer op het aantal aanwezigen bij binnen-bijeenkomsten, zolang er maar 1,5 meter afstand wordt gehouden en er een gezondheidscheck wordt gedaan. Ook buiten gelden geen beperkingen meer, als er maar voldoende afstand wordt gehouden en een triage wordt gehouden. Er zijn allerlei locaties die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tussen jullie gasten aan te kunnen houden. Natuurlijk nemen we ook extra hygiĆ«nemaatregelen en informeren we de bezoekers van tevoren over de bijzonderheden. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat er allemaal kan!

Westerstorm Events

Westerstorm Events
Vlijtseweg 89
7317 AE Apeldoorn
events@westerstorm.nl

Eric-Jan: 06-55103581
Marieke: 06-28848137