Relax, wij regelen het!

Bij de organisatie van een event komt veel kijken. Van de catering tot het programma en de techniek die nodig is, eventuele vergunningen, de aankleding van de lokatie, boekingen van bands etc. Met onze partners en jarenlange relaties zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dan kun jij je richten op het event en jullie gasten!
 

Totaal concept

Catering
Van een koffie- en theebuffet en gezonde lunchpakketjes tot een gezellige barbecue of luxe diner. Hapjes en drankjes in buffetvorm of uitgeserveerd door gastvrij personeel. Alles kan! 

 
Programma
Samen stellen we een goed programma op. Zijn er sprekers nodig, een band of DJ? Is er speciale techniek nodig? Wij gaan voor jou op zoek en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. 
 
Productie
De voorbereidingen, de contacten met leveranciers, draaiboeken en budgetten maken en bewaken, de dag zelf coƶrdineren, het is bij ons in vertrouwde handen.  

 

Corona proof

Nu de maatregelen rondom het coronavirus steeds verder versoepelen, kan er steeds meer. Wij organiseren alle events
natuurlijk binnen de richtlijnen van de RIVM. Samen kijken we graag naar wat er allemaal kan. En dat is inmiddels best veel. 

Vanaf 1 juli 2020 gelden er geen beperkingen meer op het aantal aanwezigen bij binnen-bijeenkomsten, zolang er maar 1,5 meter afstand wordt gehouden en er een gezondheidscheck wordt gedaan. Ook buiten gelden geen beperkingen meer, als er maar voldoende afstand wordt gehouden en een triage wordt gehouden. Er zijn allerlei locaties die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tussen jullie gasten aan te kunnen houden. Natuurlijk nemen we ook extra hygiĆ«nemaatregelen en informeren we de bezoekers van tevoren over de bijzonderheden. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat er allemaal kan!

Westerstorm Events

Westerstorm Events
Vlijtseweg 89
7317 AE Apeldoorn
events@westerstorm.nl

Eric-Jan: 06-55103581
Marieke: 06-28848137