Een toffe, inspirerende dag!

Staat er een teambuildingdag op de planning? Wij helpen je graag met de invulling en organisatie. Wat dacht je van een pittige drakenbootworkshop en -wedstrijd, waarbij samenwerking essentieel is. Of kies je liever voor leuk workshops, of uitdagende outdoor activiteiten? De keus is enorm. Wij helpen je graag er een toffe, inspirerende dag van te maken! 

Drakenboot workshop & wedstrijd

Niet kracht, maar een goede samenwerking bepaalt wie als eerste de finish bereikt! Met een team van circa 17 man per boot, is dit de ultieme teambuilding voor de (middel)grote bedrijven.
Mogelijk vanaf 150 personen.

Een unieke ervaring!

Activiteiten
Er worden ontzettend veel teambuilding activiteiten aangeboden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je kiezen! Samen zetten we een leuk en gevarieerd programma op, om je collega's een toffe dag te laten beleven. 
 
Complete dag
Jij hoeft je geen zorgen te maken over de organisatie van de activiteiten. Wij regelen alles. Natuurlijk zorgen we ook voor het vervoer, de lunch, een gezellige barbecue, afsluitende borrel of een heerlijk diner in een restaurant. 
 
Incentive
Wil je je medewerkers op een bijzondere manier bedanken? Denk dan eens aan een incentive reis, dichtbij of juist ver weg. Compleet verzorgd, vol verrassingen en actie. Een unieke ervaring die ze nooit meer vergeten! 
 

Corona proof

Nu de maatregelen rondom het coronavirus steeds verder versoepelen, kan er steeds meer. Wij organiseren alle events
natuurlijk binnen de richtlijnen van de RIVM. Samen kijken we graag naar wat er allemaal kan. En dat is inmiddels best veel. 

Vanaf 1 juli 2020 gelden er geen beperkingen meer op het aantal aanwezigen bij binnen-bijeenkomsten, zolang er maar 1,5 meter afstand wordt gehouden en er een gezondheidscheck wordt gedaan. Ook buiten gelden geen beperkingen meer, als er maar voldoende afstand wordt gehouden en een triage wordt gehouden. Er zijn allerlei locaties die groot genoeg zijn om de 1,5 meter afstand tussen jullie gasten aan te kunnen houden. Natuurlijk nemen we ook extra hygiĆ«nemaatregelen en informeren we de bezoekers van tevoren over de bijzonderheden. Neem gerust contact op, dan kijken we samen naar wat er allemaal kan!

Westerstorm Events

Westerstorm Events
Vlijtseweg 89
7317 AE Apeldoorn
events@westerstorm.nl

Eric-Jan: 06-55103581
Marieke: 06-28848137